1 Läs mer >>
Ligger i fosterställning med Halie på en sida och en sovandes Daniel på andra.. börjar förstå känslorna som varit i kroppen och inser att panikångesten håller på smyger sig på. Är i stort behov av att handla, men att åka ut bland folk känns som en dålig idé,  speciellt ensam. Helst av allt vill jag bara gräva ner mig under täcket och invänta attacken, så att lite av tyngden i kroppen får lätta, så att jag kan gråta och skrika bort stenen i min bröstkorg. Men jag kan inte, idag måste jag vara mamma och ta vara på tiden med Halie,  idag kan jag inte visa svaghet, idag måste jag vara mig själv. Och jag måste handla!
 

gammal vän..

1 Läs mer >>
Wohooo.. två dagar i rad !!
 Den här månaden hade jag planerat en tatuering  men de sket sig som vanligt, fööör lite pengar för stt kunna unna mig nåt just nu.. så om nån vill bidra.. varsågoood!
 
 
Klockan är sent och jag är vaken. Vad fan är fel? 
 
 
Nuu Moa! 

smärta..

0 Läs mer >>
Tänk om det var lika lätt att radera allting från livet som det är från facebook.. ta bort olika händelser, få bort alla idioter som var tänkt som vänner, bara kunna ignorera någon speciell person för att slippa alla dryga uppdateringar en gång i timman.. jag skulle ta bort så mkt och aldrig accepterat folk som vän igen. Människor som snackar skit bakom ryggen på andra vet man ju aldrig vad dom säger om en själv när man vänder ryggen till, såna föredrar jag att inte umgås med.. människor som ifrågasätter som om man inte är vuxen nog att kunna besluta saker själv, trots att man vet att det är det bästa beslutet, människor som får mig att känna mig slm en dålig mamma för att jag väljer att göra nåt som DOM inte vill att jag ska göra. Såna människor vill jag bara radera ur livet och glömma att jag ens lärde känna dom ! Det trista är att det alltid är dom här människorna som jag TRODDE var riktiga vänner, hur kan det komma sig ? 
 
Nåväl. Jag gör det lätt.. raderar dom från livet, tae bort telefonnummer, skippar någon som helst kontakt & låter helt enkelt "vänskapen" ruttna.. 
 
Har legat och myst i sängen med Halie tills nu, ni anar inte hur underbart det är sen hon börjat sova i egen säng! Passar på att njuta, ifall det bara är tillfälligt ;) 
Jobba idag? Ingen aning.. i torsdags var det sagt att jag skulle jobba heldag på fredag och vara ledig idag. Men sen skulle de inte vara så! Åå fredagmorgon rings jag in på jobb för heldag, och det är allt jag vet.. jag ber till gud att jag får vara hemma med Halie lite, men samtidigt skadar det inte henne om hon får vara med pappa själv.. det återstår att se. Var tänkt att gå på torvalladagen och låta hon rida ponny men regnet öser ner, regnkläderna glömdes på dagis och jag känns inte ha nån lust för promenad i regnet. Såå vi får se, förhoppningsvis blir det finare framåt lunch :) 
 
 

rensa ur livet ?